ПО ВОВЕДУВАЊЕТО НА КАПИТАЛИЗМОТ – Во поранешните комунистички држави и понатаму владеат старите елити

Во Хрватска и другите поранешни комунистички земји, на власт и понатаму на власт се старите елити, пишува во текстот кој излезе во весникот „FAZ“. Авторот …

ПО ВОВЕДУВАЊЕТО НА КАПИТАЛИЗМОТ – Во поранешните комунистички држави и понатаму владеат старите елити Прочитај повеќе »