Здрава се пријавила во лудница и едвај успеала да се извлече

Новинарката Елизабет Кохран Симан минала 10 дена во установа за ментално болни лица со цел да ги открие и истражни нивните стравови. Таа е позната под …

Здрава се пријавила во лудница и едвај успеала да се извлече Прочитај повеќе »