(Фото) Семејство од Шефилд 100 години украсува иста новогодишна елка

Вештачката новогодишна елка на 66-годишната Кеј Ештон од Шефилд, за која се верува дека е најстара во Велика Британија, е украсена по 100. пат. Ештон …

(Фото) Семејство од Шефилд 100 години украсува иста новогодишна елка Прочитај повеќе »