Ќерката на Владимир Путин почнала да добива закани на социјалните мрежи

Ќерката на Владимир Путин, Луизa Розова, почнала да добива закани и навредувачки коментари на социјалните мрежи откако Русија ја нападна Украина. Розова, која се смета …

Ќерката на Владимир Путин почнала да добива закани на социјалните мрежи Прочитај повеќе »