Балканска фолк-пејачка стана 23 жена на шеик: „Редовно ги извршувам брачните обврски“

Балканската фолк-пејачка Алма Туцаковиќ стана 23 жена на шеик во Дубаи. Таа вели дека ужива во бракот и дека нема проблем што својот сопруг го …

Балканска фолк-пејачка стана 23 жена на шеик: „Редовно ги извршувам брачните обврски“ Прочитај повеќе »