Почина ѕвездата од „Третиот камен од Сонцето“ Елмари Вендел

Ѕвездата од серијата „Третиот камен од сонцето“ Елмари Вендел починала на 89 годишна возраст, а нејзиното семејство ја потврдило оваа тажна вест. Оваа легендарна серија …

Почина ѕвездата од „Третиот камен од Сонцето“ Елмари Вендел Прочитај повеќе »