Елтон Џон се повлекува од сцената

По половина столетие британскиот пејач и музичар Елтон Џон најави повлекување од сцената. Седумдесетгодишниот сер Елтон повеќе нема да го гледаме на турнеи, а ваквата …

Елтон Џон се повлекува од сцената Прочитај повеќе »