Ќерката Елвис Присли го потрошила наследството од татко и вредно 100 милони долари

Ќерката на кралот на рокенролот, Елвис Присли, Лиза Мери Присли, го наследи во 1993 година, откако наполни 25 години, сиот имот насвојот починат татко, кој …

Ќерката Елвис Присли го потрошила наследството од татко и вредно 100 милони долари Прочитај повеќе »