(Видео) Туристи ги посетија галиите во Скопје, персоналот ги третирал како идиоти

Туристите Хенри и Елза кои во моментов патуваат низ Балканот, го посетија Скопје и престојуваа во една од галиите на Вардар. Велат дека биле задоволни …

(Видео) Туристи ги посетија галиите во Скопје, персоналот ги третирал како идиоти Прочитај повеќе »