(Фото) Ел Чапо и неговата сопруга Ема во светот на Симпсонови

Италијанскиот уметник и активист Александро Паломбо објавил цртежи од познатиот нарко бос Ел Чапо и неговата сопруга Ема Коронел, претставени како ликови од цртаната серија …

(Фото) Ел Чапо и неговата сопруга Ема во светот на Симпсонови Прочитај повеќе »