(Видео) Македонката Ема Донев финалистка на светскиот натпревар на млади научници

Ема Донев (14), е Македонка која живее во Хрватска и влезе во финалето на светскиот натпревар на млади научници Breakthrough Junior Challenge. Информацијата е потврдена и …

(Видео) Македонката Ема Донев финалистка на светскиот натпревар на млади научници Прочитај повеќе »