Ема Коронел Аиспуро

(Видео) Сопругата на Ел Чапо е уапсена во Вашингтон, продавала дрога низ САД

Сопругата на мексиканскиот наркошеф Хоакин Гузман, познат како Ел Чапо, Ема Коронел Аиспуро, е уапсена на меѓународниот аеродром во Вашингтон. Обвинителството ја има обвинето дека …

(Видео) Сопругата на Ел Чапо е уапсена во Вашингтон, продавала дрога низ САД Прочитај повеќе »

Ема Коронел не знаела дека се мажи со најбараниот наркобос

Ема Коронел Аиспуро пред големото судење на нејзиниот сопруг Ел Чапо во Њујорк изјавила дека кога го запознала не знаела дека станува збор за најголемиот …

Ема Коронел не знаела дека се мажи со најбараниот наркобос Прочитај повеќе »

Scroll to Top