(Видео) Публиката фрлаше шишиња по српската пејачка Ема Радујко и ја избрка од сцената бидејќи ја поддржала ЛГБТ заедницата

Пејачката Ема Радујко од Србија била погодена со шишиња и исвиркана на сцената на „Мјузик Вик“ фестивалот што викендов се одржа на Ушче во Белгард. …

(Видео) Публиката фрлаше шишиња по српската пејачка Ема Радујко и ја избрка од сцената бидејќи ја поддржала ЛГБТ заедницата Прочитај повеќе »