Во сообраќајна несреќа загина млада американска пејачка

Во сообраќајна несреќа загина младата американска пејачка Емани Џонсон. Таа загина на 23- годишна возраст, а тажната вест ја соопшти нејзината пријателка, пејачката Данизла Бреголи, позната …

Во сообраќајна несреќа загина млада американска пејачка Прочитај повеќе »