Принцот од Лихтенштајн e под истрага, затоа што ја убил најголемата мечка во Романија

Принцот Емануел фон унд ку oд Лихтенштајн се наоѓа под истрага затоа што ја убил 17-годишната мечка Артур, во заштитено подрачје на Карпатите за време …

Принцот од Лихтенштајн e под истрага, затоа што ја убил најголемата мечка во Романија Прочитај повеќе »