Да не беше Прилеп, немаше да видам снег, прилепска снаа од Кенија раскажува колку го сака градот и македонската храна

Емили Ањанго Аума е жена која е дојдена во Македонија од Кенија. Таа тука живее веќе неколку години и е мажена со приплчанец. Тие заедно …

Да не беше Прилеп, немаше да видам снег, прилепска снаа од Кенија раскажува колку го сака градот и македонската храна Прочитај повеќе »