Зачука новото срце кај младо момче, успешно е извршена втората трансплантација на срце во земјава

Утрово во четири часот, беше успешно направена втората трансплантација на срце во историјата на Македонија, објави a1on.mk.  Срцето на 27 годишно момче, кое подолго време чекало …

Зачука новото срце кај младо момче, успешно е извршена втората трансплантација на срце во земјава Прочитај повеќе »