Пронајдени делови од исчезнатиот авион на фудбалерот Емилијано Сала

Приватните истражители кои биле ангажирани од семејството на Емилијано Сала, објавија дека пронашле остатоци од авионот, за кои веруваат дека се од леталото со кое …

Пронајдени делови од исчезнатиот авион на фудбалерот Емилијано Сала Прочитај повеќе »