Емилијано Салам

Семејството на своја рака ќе го бара исчезнатиот фудбалер, ангажирана и подморница

Семејството на исчезнатиот Емилијано Салам, собрале преку 300.000 евра и ангажирале експерти со цел да ја продолжат потрагата по фудбалерот на Кардиф. Откако во Англија …

Семејството на своја рака ќе го бара исчезнатиот фудбалер, ангажирана и подморница Прочитај повеќе »

Најскапиот играч на Кардиф, Салам, мистериозно исчезнал

Најскапиот фудбалер на англискиот клуб Кардиф, Емилијано Салам, мистериозно исчезнал додека патувал со својот приватен авион од Нант кон Британија. Сала, кој премина во Кардиф, …

Најскапиот играч на Кардиф, Салам, мистериозно исчезнал Прочитај повеќе »

Scroll to Top