Емир Костурица

Горан Бреговиќ ја украл песната „Месечина“ од Емир Кустурица

Познатиот балкански режисер Емир Кустурица, повеќе од 25 години води дневник во кој говори за конфликтите со својот некогашен пријател и кум Горан Бреговиќ. Кустурица …

Горан Бреговиќ ја украл песната „Месечина“ од Емир Кустурица Прочитај повеќе »

Емир Кустурица му посвети песна на рускиот генерал Сергеј Шојгу

Познатиот режисер Емир Кустурица на затворањето на манифестацијата Меѓународни воени игри му посвети песна на рускиот министер за одбрана, Сергеј Шојгу. „Многупати во животот гледам …

Емир Кустурица му посвети песна на рускиот генерал Сергеј Шојгу Прочитај повеќе »

Scroll to Top