Сцената од серијата „Пријатели“ која беше забранета за емитување

Сцената од лезбиската венчавка беше забранета дури и во некои Американски држави како што се Тексас и Охајо. Серијата „Пријатели“ е снимена во десет сезони …

Сцената од серијата „Пријатели“ која беше забранета за емитување Прочитај повеќе »