Весна Бејби со емотивен цитат од нејзината книга се потсети на Тоше

Актерката Весна Бејби не го заборави ниту овој 5-ти октомври, 2017-та, десет години подоцна, по трагичната несреќа која му се случи на нашата најголемата музичка …

Весна Бејби со емотивен цитат од нејзината книга се потсети на Тоше Прочитај повеќе »