Данскиот милијардер на кого му беа убиени трите деца во Шри Ланка доби близнаци

Данскиот милијардер Андерс Холч Повлсен, на кого минатата година му беа убиени трите мали деца во терористички напад во Шри Ланка, доби близнаци. Тој со …

Данскиот милијардер на кого му беа убиени трите деца во Шри Ланка доби близнаци Прочитај повеќе »