92 годишниот медиумски магнат Руперт Мердок се вери со 25 години помладата девојка

Еден од најмоќните медиумски тајкуни, 92-годишниот Руперт Мердок се сврши со неговата 25-години помлада девојка Ен Лесли Смит. Ова ќе биде негов петти брак откако …

92 годишниот медиумски магнат Руперт Мердок се вери со 25 години помладата девојка Прочитај повеќе »