Руски космонаут во вселената годинава остана без подароци

Рускиот астронаут Олег Кононенко, кој во моментов се наоѓа на Меѓународната вселенска станица ISS, годинава ќе остане без подароци за Нова година, пишува tass. Сите подароци …

Руски космонаут во вселената годинава остана без подароци Прочитај повеќе »