Бил Гејтс се гледал со поранешната девојка додека бил во брак со Мелинда

Иако беше во брак со Мелинда, милијардерот Бил Гејтс секоја година поминувал по еден долг викенд во неговата удобна колиба на плажа во Северна Каролина …

Бил Гејтс се гледал со поранешната девојка додека бил во брак со Мелинда Прочитај повеќе »