Професорката си ја запали дипломата пред Собранието: Работам како касиерка и шанкерка, а ноќе сум лекторка и пишувам

Наставничката по српски јазик од Нови Сад, Ена Недиќ, во знак на протест си ја запали дипломата пред домот на Народното собрание. Рече дека нејзината …

Професорката си ја запали дипломата пред Собранието: Работам како касиерка и шанкерка, а ноќе сум лекторка и пишувам Прочитај повеќе »