(Фото) Ена Веко си дојде во Скопје

Првата македонска рап-пејачка Ена Веко, која долги години живее во Сиднеј, Австралија, си дојде во Скопје. Дека е тука, дознавме од нејзината фризерка Наталија, која …

(Фото) Ена Веко си дојде во Скопје Прочитај повеќе »