Тенисерот Енди Мари како деветгодишно дете преживеал масакр во училиште во кој биле убиени 16 деца

Легендарниот тенисер Енди Мареј (35) и неговиот две години постар брат Џејми преживеале трауматичното искуство во училиште, кога на 13 мај 1996 година, 9-годишниот Енди …

Тенисерот Енди Мари како деветгодишно дете преживеал масакр во училиште во кој биле убиени 16 деца Прочитај повеќе »