(Фото) По 50 години на Месечината најдено топче за голф, еден од астронаутите лажел дека го изгубил

На шести февруари 1971 година командир на мисијата „Аполо 14“, пред да се врати на Земјата со својот екипаж, играл голф на површината на Месечината. …

(Фото) По 50 години на Месечината најдено топче за голф, еден од астронаутите лажел дека го изгубил Прочитај повеќе »