Бившиот гитарист Енди Тејлор не се појави на приемот на „Дјуран Дјуран“ во халата на славните зашто има рак

Бившиот гитарист Енди Тејлор не се појави на приемот на „Дјуран Дјуран“ во халата на славните зашто има рак. Легендарниот англиски бенд вчера беше примен …

Бившиот гитарист Енди Тејлор не се појави на приемот на „Дјуран Дјуран“ во халата на славните зашто има рак Прочитај повеќе »