Бил Козби ќе пишува книга за деновите во затвор

Актерот Бил Козби за себе вели дека затворот го смета за неверојатно искуство и дека во иднина планира да напише книга за искуството кое го …

Бил Козби ќе пишува книга за деновите во затвор Прочитај повеќе »