Ексклузивно со Масимо Савиќ: Во време на војна чекав бебе

Во далечната 1983 демоснимките на бендот „Дориан Греј“ почнаа да кружат низ Загреб. По излегувањето на демоалбумот „Сјај во темнина“, Масимо Савиќ стана херој на …

Ексклузивно со Масимо Савиќ: Во време на војна чекав бебе Прочитај повеќе »