Траги од вонземјани откриени во соседството во нашиот Сончев систем

Сондата Касини која американската вселенска агенција НАСА ја испрати да го набљудува и собира податоци за Сатурн и неговите 62 месечини во јули 2004 година, …

Траги од вонземјани откриени во соседството во нашиот Сончев систем Прочитај повеќе »