Патник од иднината предупредува дека наскоро ќе не нападнат вонземјани

Профил на „Тик ток“ под името Ено Аларик, објави видео во кое тврди дека доаѓа од иднината од 2671 година. Предуреди дека Земјата ќе биде …

Патник од иднината предупредува дека наскоро ќе не нападнат вонземјани Прочитај повеќе »