(Видео) Турскиот актер Ердал Озијагчилар запеа на македонски

Турскиот актер Ердал Озијагчилар или попознат по улогите на Караман, Рамиз или Хасан изминатиов период престојуваше во Македонија, бидејќи дел од кадрите на новата серија …

(Видео) Турскиот актер Ердал Озијагчилар запеа на македонски Прочитај повеќе »