Телепатијата ќе стане реалност за 20 години

Нов вид суперлуѓе ќе комуницираат телепатски за само неколку децении, тврди неврохирургот доктор Ерик Лутард. „Операциите со мозочни импланти кои ќе овозможат нервна интеграција ќе …

Телепатијата ќе стане реалност за 20 години Прочитај повеќе »