Кандидатот за претседател на Франција ѝ покажа среден прст на жена

Потенцијалниот кандидат за претседател на Франција, Ерик Земур, им покажал среден прст на случајни минувачи и потенцијални гласачи, пишуваат светските медиуми. Познатиот писател и есеист …

Кандидатот за претседател на Франција ѝ покажа среден прст на жена Прочитај повеќе »