Доналд Трамп деветти пат стана дедо, се роди Ерик Трамп

Ерик Трамп (33) и неговата сопруга Лара (34) добија момче. Му го дадоа името Ерик Лук Трамп. Претседателот на САД, Доналд Трамп, стана дедо деветти …

Доналд Трамп деветти пат стана дедо, се роди Ерик Трамп Прочитај повеќе »