Раперот Ерл Симонс, познат како DMX, почина по предозирање со дрога

Познатиот американски рапер Ерл Симонс, познат како DMX, почина на 50-годишна возраст како резултат на срцев удар што го доживеа пред неколку дена, пренесе неговото …

Раперот Ерл Симонс, познат како DMX, почина по предозирање со дрога Прочитај повеќе »