Норвешката премиерка се извини затоа што ги прекрши владините мерки против коронавирус

Премиерката на Норвешка, Ерна Солдберг, се извини затоа што ги прекршила мерките кои нејзината влада ги донесе против ширењето на коронавирусот. Таа се најде под …

Норвешката премиерка се извини затоа што ги прекрши владините мерки против коронавирус Прочитај повеќе »