Капитенот на Исланд ја има најдобрата тетоважа на мундијалот

Исланѓаните обожаваат фудбал. Тие се едни од најгордите земји на мундијалот. Секогаш во прв план ја ставаат својата национална припадност. Капитенот Ерон Гунарсон уште еднаш …

Капитенот на Исланд ја има најдобрата тетоважа на мундијалот Прочитај повеќе »