(Видео) Танчар мистериозно исчезнал од крузерот со кој пловел за Божик

Дваесетгодишниот Ерон Хју, кој бил дел од екипажот на крузерот „Хармонија море“, мистериозно исчезнал за време на Божик. Од Американската крајбрежна стража велат дека Хју …

(Видео) Танчар мистериозно исчезнал од крузерот со кој пловел за Божик Прочитај повеќе »