Македонија не влезе во финалето на Евросонг, МРТ најави дека до година може да не учествува

Македонската претставничка на Евросонг, Андреа Коева не се пласираше во финалето на Евросонг. Таа настапи 11 -та по ред на втората полуфинална вечер во Торино …

Македонија не влезе во финалето на Евросонг, МРТ најави дека до година може да не учествува Прочитај повеќе »