Апликацијата FaceApp опасна за националната безбедност на Америка

Додека милион корисници на „Фејсбук“ уживаат во новата забава со апликацијата FaceApp, на која може да се видат како ќе изгледаат кога ќе остарат, лидерот …

Апликацијата FaceApp опасна за националната безбедност на Америка Прочитај повеќе »