Саша Барон Коен: Ако „Фејбук“ постоеше порано, ќе му дозволеше на Хитлер да се рекламира

Славниот американски комичар Саша Барон Коен во својот неодамнешен говор силно ги осуди социјалните мрежи како што се „Фејсбук“, „Твитер“, „Јутјуб“, но и „Гугл“, нарекувајќи …

Саша Барон Коен: Ако „Фејбук“ постоеше порано, ќе му дозволеше на Хитлер да се рекламира Прочитај повеќе »