(Видео) Го застрелал затоа што му тропнал на врата, инцидент во Атланта

Деветнаесетгодишниот Омариан Бенкс е убиен во Атланта во петокот утрото, откако се изгубил и тропнал на погрешна врата во населбата каде живеел. Според полицијата тинејџерот …

(Видео) Го застрелал затоа што му тропнал на врата, инцидент во Атланта Прочитај повеќе »