Фејсубк

„Фејсбук“ се извини за падот на посетеноста на порталите

„Фејсбук“ направи нешто што речиси никогаш досега не го направил, си ја призна грешката затоа што посетеноста на поралите во последната недела паднала на над …

„Фејсбук“ се извини за падот на посетеноста на порталите Прочитај повеќе »

Порака со специфичен карактер може да ви го блокира „ајфонот“

Новата бубачка може да ги погоди вашите ејпл-смартофон и компјутер, а сè што е потребно е да добиете порака со еден специфичен карактер. Проблемот е …

Порака со специфичен карактер може да ви го блокира „ајфонот“ Прочитај повеќе »

Scroll to Top