Систер Блис од „Фејтлес“ во Скопје

Систер Блис, членка на прославената британска електронска група „Фејтлес“, на 3 јуни ќе настапи со диџеј сет на годинашното издание на фестивалот „Скопје колинг“, на …

Систер Блис од „Фејтлес“ во Скопје Прочитај повеќе »