Платиле лежалки од 50 евра, за да се бањаат во фекалии

Плажата во сопственост на Арапите врви од „луксуз“. На луксузната плажа „Свети Стефан“, која е во сопственост на арапската компанија „Adriatic properties“, туристите дневно доживеаа …

Платиле лежалки од 50 евра, за да се бањаат во фекалии Прочитај повеќе »